Aanbiedingen

De goedkoopste in de Regio voor alle merken en maten!!

Bij ons kunt u terecht voor alle autobanden. Wij kunnen u voorzien van alle A-merken en tevens kwalitatief goed B-merken.

Wij werken ook op zaterdag en in de avonduren!

Gratis bandencontrole!

Bel vrijblijvend voor informatie.

Set wielen wisselen van zomerwielen naar winterwielen € 25,-

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op:  0654395260

BAN Banner facebook DEF

Bij bandenservice Neeritter kunt u terecht voor diverse banden- en velgenservices zoals omntage, demontage, balanceren en repareren. Kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs zorgen ervoor dat u weer met een goed en veilig gevoel de weg op kunt gaan.

Verkoop van Banden en/of Velgen

Bij Bandenservice Neeritter kunt u terecht voor het aanschaffen van banden en/of velgen. Wanneer u geïnteresseerd bent in nieuwe banden en/of velgen kunt u het beste Telefonisch contact opnemen via 06-54395260 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij werken enkel op afspraak!

Balanceren

Ook voor het belanceren van banden kunt u bij ons terecht.

Montage/Demontage

Bent u in het bezit van banden/velgen? Deze kunnen wij voor u demonteren/monteren.

Reparatie van banden

Ook voor de reparatie van banden kunnen wij u helpen. Neem snel contact via ons op.

Het is gemakkelijk om te beginnen met het maken van uw website. Als u al iets van de basisprincipes weet kan dat helpen.

Wat is een contentbeheersysteem?

Een contentbeheersysteem is software die u in staat stelt eenvoudig webpagina's aan te maken en te beheren, door het aanmaken van de inhoud te scheiden van het mechanisme dat nodig is om het op het web te tonen.

Bij deze site wordt de inhoud opgeslagen in een database. Hoe het eruit ziet wordt bepaald door een template. De Joomla! software brengt het template en de inhoud bij elkaar om zo een webpagina te maken.

Website and beheergedeelte

Uw website heeft in feite twee afzonderlijke delen. De website (ook wel voorkant genoemd) is wat de bezoekers van uw site zullen zien. Het beheergedeelte (ook wel achterkant genoemd) wordt alleen gebruikt door de personen die uw site beheren. U kunt het beheergedeelte bereiken door op de link "Websitebeheer" te klikken in het "Gebruikersmenu" (zichtbaar nadat u bent ingelogd) of door het toevoegen van /administrator aan het eind van uw domeinnaam..

Inloggen in het beheergedeelte gebeurt met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat is aangemaakt tijdens de installatie van Joomla.

Inloggen

Gebruik voor het inloggen op de voorkant van uw website het inlogformulier. Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn aangemaakt tijdens het installatieproces. Eenmaal ingelogd kunt u artikelen aanmaken en aanpassen.

Bij het beheren van uw website kunt u artikelen aanmaken die alleen ingelogde gebruikers kunnen zien.

Maken van een artikel

Eenmaal ingelogd op de voorkant van de website ziet u in deze voorbeelddata een nieuw menu, het gebruikersmenu. Klik, om een nieuw artikel aan te maken, op "Maak een artikel" in dat menu.

Het formulier "nieuw artikel" heeft veel mogelijkheden, maar het invullen van een titel en iets in het tekstvak volstaat al. Om het gemakkelijk terug te vinden zet u de status op gepubliceerd.

Een bestaand artikel kan worden aangepast door op het wijzig icoon te klikken (deze wordt alleen weergegeven voor gebruikers die de juiste rechten hebben om een artikel te kunnen bewerken).

Template en modules

De uitstraling van de website wordt bepaald door de template. U kunt de websitenaam, de achtergrondkleur en nog veel meer aanpassen door de opties van de template naar eigen inzicht in te stellen. Dit kunt u doen door in het beheergedeelte naar de templatestijlen te gaan en te klikken op het standaard template (Protostar). De meeste wijzigingen kunnen gemaakt worden op het tabblad opties.

De blokken rond de hoofdcontent van de website worden modules genoemd. U kunt de afbeelding bovenaan de pagina wijzigen door de afbeeldingsmodule te bewerken in modulebeheer.

Leer meer

Er kan veel meer geleerd worden hoe Joomla! te gebruiken om de website die u voor ogen staat te bouwen. U kunt veel meer leren op de Joomla! documentatie site en op de Joomla! forums.

Bandenservice Neeritter is een klein, jong bedrijf gevestigd in neeritter. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren, demonteren en repareren en balanceren van autobanden.
Wij werken enkel op afspraak!

BAN Banner facebook DEF

Social Media

Neem eens een kijkje op onze facebook pagina van Kimtax.
Je vindt hier nieuwtjes en speciale aanbiedingen. 
Dus ga naar onze facebook pagina en Like!!
3 2 facebook png pic thumb

BT Google Maps